BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, December 18, 2010

tagged

1. adekah anda rase anda hot ?
tak sbb saya bukan orang penting hahha

2. update wallpaper anda gune skng ?
wallpaper ape? handphone? lappy? adoi d-l-b

3. cerita pasal gambr wallpaper nie
takde wallpaper lah.

4. kali terakhir makan pizza
makan dengan ijam abang saya. "domino's pizza"

5. lagu terakhir anda dengar ?
nie lagu kat blog nizar just the way you are acoustic

6. ape yg anda wat selain selesaikan tag nie ?
chatting di facebook bersama kawan saya

7. selain nama sendiri, anda dipanggil dgn nama apa ?
dikla, si kurus, huhu.

8. tag 5 org
kenape kene mesti tag org lain ? haha.. sape r yg mule2 cipte nie ? aku nk sgt kenal ngn dye :)

9. sape org no 1 ngn anda ?
housemate saya masa sem 6. :)

10. katekan sesuatu pade org no 5
awak manis orangnya, happy kawan dengan awak. hee

11. no 3 ada hubungn ngn sape ?
entahlah. saya rasa dia single kot sekarang mungkin dengan syazwan

12. cmne plk ngn no 2 ?
haha dia kawan saya jugak, dia dulu housemate saya, kitorang selalu gossip gurlz bila busan. :P

13. kata2 cinta pada org no 4
hahhaha.. saya masih ingat awak sebagai kawan. cikgu nurnazaty.

14. berikan fakta yg anda tahu tntg yg korang tag
fakta? hahah yang saya tahu apa yang saya katakan ialah mereka kawan saya sepanjang saya ada di UNISEL-

2 comments:

Jeely jelly said...

ko tag aku watpe lagi.. haha.. kan aku yg bagi tag nie kat ko.. hadoiii ! haha

najat ;} said...

tak pandai haha