BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, April 19, 2011

Tasha Shilla

sejak aku tengok ita gemilang dari mula sampai habis, aku memang suka gila tengok dia ni, even dia berlakon watak jahat sekali pun, tapi dia super hot babe. serius, dah boleh setanding Tiz Zaqyah, nama pelakon yang aku cakapkan ni tak lain tak bukan Tasha Shilla. kau orang tak kenal dia? kalau dalam cerita Gemilang dia pegang watak Cikgu Ruhana, lagi satu drama cerita Sahara, ala yang Nanu Baharudin belakon tuh, hah dalam drama tuh dia pegang watak Tina adik kepada Sahara yang fanatik dekat Ashraf (Amar). Kalau kau orang tak tahu jugak nah aku kasi gambar dia yang aku copy dari page www.ohbulan.com

cantik kan dia? serious shit cantik kot! DAMN HOT! 
Tasha Shila
gorgeous siot! Grr 

dia sangat sweet :) OMG! aku suka aku suka :) siap aku embed video ni






kalau kau orang nak lagi try tengok dekat link ni :http://www.ohbulan.com/gambar-hd-tasha-shilla-pelakon-drama-gemilang/

btw, aku da like Fb dia haha. da jadi Fan! yeah! Go Tasha Go!

2 comments:

Iszuan said...

wah! mmg sy pon mmg minat gila kat dia. yg pening dia xsombong, sy jumpa blog awk pun drpf fanpage blog dia gak, tgok awk ader komen kat wall. hahahahaha. so dh join TST ke lom.?

najat said...

hehe.. yeay ada kawan! hahaha. dlm fan page dia? omg! :) yes2 i ada komen wall dia!! tst tu apa? hee.. xtaw