BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, April 25, 2011

tak sangka at last

 assalamualaikum korang korang!

hari ni entry aku pasal ni:

okay pukul 11.00 a.m. abang ejan aku call.

abang ejan : assalamualaikum

aku: waalaikumsalam, huh kenapa ? ( suara dalam mood tidur)

abang ejan: puteri sayang ni tidur lagi ka? dok tidur lagi ka?

aku: haah, awatnya?

abang ejan : abang nak bagitahu ni, abang da dapat baby

aku : ouh, hah???? DAPAT BABY? (keadaan teruja terus terbuka biji mata) SERIUS?

abang ejan: haah dapat baby da, baby lelaki

aku: YEAY!! suka suka ( keadaan yang terlalu extreme keterujaan aku ni)

........ ( sambungan perbualan masih bersambung )

okay ini la yang aku nak post entry aku harini, hehe.. mesti korang tension kan? haha i'm sorry
btw, walaupun baby tu hanya baby angkat sekalipun, atleast abang aku dapat jugak merasa ada baby right?
sebab tu aku teruja :) hehe. orang tua tua cakap,

"anak angkat bawa rezeki untuk dapat anak sendiri."

dan aku happy untuk abang aku. :) alhamdulillah. okay itu jer,
bye.

2 comments:

Anis anak wong said...

anda di tag...
join jom !

najat said...

huh? tag apa?