BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, April 5, 2011

i love red lipstick

teringin lah nak pakai Red lipstick. Grrr!
bibir nampak mengancamkan if warna merah nie? suka gila kot aku tengok orang pakai red lipstick, Nak jugak! hehe. tapi aku takut nak try, uish seriously takut doe. macamne? nak try tapi takut.

















pelakon hollywood ni, cer tengok
bibir dia yang merah nampak sexy, kan? 


p/s: macam mana ni? nak beli ke tak? adoi. d-v-b

5 comments:

Fifi said...

rembat dulu sape2 punye kasi try. if ok, then br la bli. if rasa pelik n x ssuai. xyh la.hehehe

najat said...

HAHA great idea babes. tu la nak try n rembat pon sape jer ada? kat umah nie ada abang-abang jer. bukan ada kakak, adoi. HUHU

sherah said...

hehe nanti i buat post tuk u syg :) i pakai redlipstick :)

sherah said...

dah post :)

http://sherahxoxo.blogspot.com/2011/04/how-to-apply-and-choose-red-lipstick.html

najat said...

sherah thanks! syg u :)