BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, March 25, 2011

ala saja bosan nak cerita

semalam BLACKOUT satu rumah sebab fuse terbakar.
hari ni paip saluran air untuk sinki TERSUMBAT.

haish macam-macam jadi. Makin dekat majlis bertunang abang aku ni makin banyak pulak hal yang jadi makin banyak jugak la abang aku menghamburkan duitnya.

tapi sekarang tidak lagi. HEHE macam iklan pulak,

  1. Blackout- solution nya abang aku sudah hello-hello sama wiring man. alah tukang yang betul-betuk kan electric ni. 
  2. Paip Tersumbat - solution nya abang aku sudah hello-hello sama tukang paip. alah yang aku tersalah eja kat FB tuh. PLUMBER. hah!

so at the end, semua kerja dapat diteruskan seperti sedia kala alhamdulillah.syukran jazilan.

3 comments:

FrOgGie gEnerAtioNs said...

tu sume salah ko najat..hahahahah

pizzaeater said...

KAU NAK TUNANG DAH KE NAJAT? WUWUWUWU

najat said...

eliesya: kau jgn la cmnie! hahah

izzy : mne ade. bkn aku abg aku lah!