BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, July 3, 2011

Assalamualaikum
 andai ini dikatakan bicara hati.

kau dan aku sudah banyak gila beza. kau sibuk dengan alasan tidak sengaja kau, aku pulak sudah mulai penat dengan ayat maaf kau. cukuplah. aku malas mahu tanya apa-apa sama kau. kau tahu apa yang kau mahu, kau pilihlah, aku tiada apa lagi yang bisa buat kau hargai aku. aku hanya mampu lihat saja apa reaksi kau selepas aku hilang tanpa khabar. aku jadi hampa sebab apa yang aku sangkalkan pada kau dulu tiada erti tiada pentingnya pada kau.

aku hanya mampu diam, cukuplah aku terluka dengan kelakuan tidak endah kau. kalau kau benar-benar sayang aku, tidak mungkin kau rasa senang hati, pastinya kau tidak henti-henti mencari aku, seperti aku dulu yang selalu mencari kau dimana-mana, risau akan kau, tangan aku tidak henti-henti menekan menaip nombor juga huruf, segala mesej aku hantar mohon kemaafan kiranya aku berbuat salah. selalu tertanya akan kau.

aku jga pernah belajar, sibuk dengan segala tugasan, tapi tak pernah pun aku lupa akan kau yang jauh dimata,  namun aku redha. aku tak sedia untuk maafkan kau sekarang ini. biarlah kita begini, sepi tanpa khabar.

1 comments:

farhana yusoff said...

SABAR BANYAK2 YANG