BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, April 28, 2011

perlukan pertolongan lah

assalamualaikum

korang korang macam mana ni? aku kelirulah.
jumaat ni aku balik kulim rumah mak aku,
then hari ahad atau isnin aku ikut abang aku balik perak.
aku ingat kalau balik perak, baliknya ke ipoh, tapi ke teluk intan sebab
kakak ipar and abang aku kena stay sana pasal takda sapa nak jaga Muhammad Adam,
ye la Muhammad Adam kan kecil lagi,so dia tak boleh lagi dihantar ke nursery

aku nak balik ipoh sebab nak jumpa Mister, nak jumpa girlfriend aku kat sana
sebab dah lama tak jumpa diorang. hurm =.=
macam mana nak hang out?
kakak ipar aku cakap kalau nak pergi ipoh nanti ikut dia keluar waktu dorang pergi kerja then balik waktu dorang da habis kerja, dorang habis kerja pukul 5, Mister aku habis kerja pukul 6 lagipun dia cuti pun cuma hari ahad. hurm macam mana nak jumpa? hurm..

Mister cakap, kenapa banyak sangat halangan you nak jumpa i? ker you ada benda lain yang you sorok dari i?  aku ni takda apa nak disorokkan daripada dia, everything i choose to tell him, walaupun benda tu kecil.

btw, terlintas difikiran aku, boleh tak aku nak stay dekat rumah dia 2 hari? i mean aku datang hari sabtu, ahad petang ker aku blik lah teluk intan boleh tak? agak-agak abang aku bagi tak?

p/s: korang bagi cadangan? okay aku tunggu komen korang
okay bye.

2 comments:

Fifi said...

fuyoh!

najat said...

apa yg fuyoh fifi?? haha