BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, December 25, 2010

ape yea?

happening ouh malam semalam. tido lambat, walaupun mata aku tak terlarat nak terangkat da.. ni semua keje budak2 ni lah,, xkasi aku tido awal,

reen cakap" tak daralah najat tido awal"
yana plak cakap" rileks la najat tak bujanglah awal-awal da tido"
mira cakap" ..... "

hahah... da la semalam berhimpit-himpit 4 orang kami dekat atas katil reen,
haahaha.. memang padat, tepat, hahah
nasib baiklah aku kurus, tapi aku memang suka menyempit denga dorang
sebab dorang pon tak kesah kn?

"korang tak kesah kan?kan?
hahahha...
semalam bukan main lagi kitorang ber snap-snap gambar, padahal da pukul berapa da,
jadi gile semalam, hahah

aku plak da bantai minum milo dekat 3 cawan, haha
last mengantuk akibat dari minum milo, haha

P/S: anyway happy semalam, serius, macam-macam cerita kongsi,

agenda semalam: main game plant vs zombie
: cari rambut gatal
: story mory
: snap gmbar
: makan bubur
: main tarik-tarik rambut
: etc..

last minute : TIDOLAH,zzz...

2 comments:

Jeely jelly said...

hahaha ! carik rambut gatal.. hahahammppeeehh betol ko kan :)

najat ;} said...

hahahahah... ye lah korang nye activity bila busan? haha