BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, July 3, 2009

minggu yang banyak masalah


minggu ni,aduyai masalah byk btoi la yg mnimpa aku n mmbe collegemate aku..bru2 nie dorg accident myvi ngan viva truk jga la..ish xtaw la mcmner sbb time tuh aku xda dtmpat kjadian..so bla da accident phm2 la kn..msti la nk gna duit untuk repair,aku plak mmg nk tlg, tp.. aku xdpt nk tlg, sbb aku nie bkn ade duit pom.. dlm bank aku pom tgl RM67.72 jer, trus terang aku ckp yg benar2 xda duit,, sbb bru nie pom abg mie bg duit RM1300 tuk duit yuran blaja aku kat unisel tuh..erm.. sek bek la aku puasa aritu sbb duit poket aku gna byar balance yuran..ish2 tp kira okay la kn sbb aku puasa untuk save bdget.. tp bla ckp pasl puasa aku ni da la xley than perut,,,sbb every time kna mkn... tp lama2 xpuasa ni mai plak la sakit aku nie..haih... becampur baur la ngan penyakit masuk angin perut nie.. yg buat aku ni sakit for all the time...dtmabah plak ngan xmnum air for 5 jam.. mak aih.. bley mati aku kn..tp xper la..back to d story pas2 accident tuh ktorg sume going to separate way, which 4 biji kete g seremban nk g anta mmbe faiz, n kete zack yg mne aku,zack ngan ecok going to damansara sbb nk g umah kkak zack pasl kes kete nie,,erm.. den da smpai aku ngat kn rmah biasa...rupa2nye... mak aih rupa nyer flat yg ntah wape tgkat pum aku xdpt nk kre..tp xper la..jji smpai toi x, mmm.... smpai2 jer.. zack . kakak dyer n ecok also abg ipar zack sembang2 pasl kete.. ntah la..aku bkn nye pndai pom pasl2 kete.. so aku diam smntara tgu dorg abis.. ahhh.. mata aku time tuh..ngantuk giler.. penin ag... aduhai..den dorg da abis bru la.. going to sleep even pom xselesa kan, tdo mesti tdo, sabar jer la... aku ade tdo dlm 4 jam jer pastuh bgn sbb bising nyer pasl..aduh .. den siap2 ktorg pom gra blik at 8 lbih mcm tuh la.. sampai kat kwasan ijok jer bodid roomate aku msj
" najat da sampai, did ade kat kelas nie,nnt najat rehat taw,
makan ubat pastu tdo, ok ? "

suka aku, hahha,,, tp pelik jgak la..tetibe jer did msj tye aku da blik..hahah..anyway aku epi la...syg did lbih la.. ehehe smpai kat kwasn dkat ngan btg bjuntai, ktorg g mkn nasi lmak,, sbb lapar kn, g la mkn pas tuh smpai2 unisel dlm 10.30, akhirnya...jejak jgak aku kat unisel d most is my room,, ah,,, but smthing yg aku xbkenan,,,huhu...selerak la wey..2 ari kot aku xkemas bilik... ah... tp aku kesah yg aku kesah aku nk tdow den dat it is, tdow time, cos ptg nk g klas kui 2,, heheh,

1 comments:

bodid blog's said...

i love you lah roomate. aku cAre kot psl kau. btw,take care!